Hirdetés

1350 wattos Toughpower PSU a Thermaltake-től



|

Játékosoknak és több videokártyát használó felhasználóknak készült az extrém teljesítményű tápegység.

Hirdetés

A játékosok és a professzionális felhasználók körében egyre népszerűbb az OverClocking, illetve a több videokártya használata is egyre elterjedett. Az OC és a multi-GPU-s konfigurációk mögé megfelelően erős tápegység kell. A Thermaltake ilyen elgondolásból bővítette a Toughpower szériáját, amely egy 1350 wattos modellel gazdagodott, kifejezetten a fentebbi célokra.

 

A nagy teljesítményű, moduláris kialakítású PSU 80Plus Silver minősítést ért el, ennek ellenére hatásfoka eléri a 91%-ot. A két 12 voltos ággal rendelkező táp becsült élettartama 120 000 üzemóra, az aktív PFC-s eszköz japán kondenzátorai 105 Celsius-fokig állnak ellen a hőnek. A hűtésről egy 140 milliméteres, automatikusan szabályozott ventilátor gondoskodik, amelynek maximális zajkibocsátása 32 dB.

 

Az 1350 wattos PSU az NVIDIA 3-vagy 4-utas SLI rendszereit, illetve az AMD CrossFireX konfigurációit is képes kiszolgálni, összesen 8 PCI-E csatlakozója van, továbbá támogatja a két processzorral megbirkózó alaplapokat is. Az öt év garanciával érkező tápegységgel kapcsolatban a gyártó garantálja, hogy az 24/7-ben működtetve (több-GPU-s környezetben), 50 Celsius-fokos hőmérséklet mellett állandó 1350 wattos teljesítményre képes, 91%-os hatásfok mellett. Hivatalos árcédula nem érkezett, előzetes információk szerint azonban a Toughpower 1350W ára 350 dollár.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.