Hirdetés

14 megapixeles kompakt a hölgyeknek



|

A Benq nem hanyagolja el a női vásárlóit sem.

Hirdetés

A gyártó bejelentette legújabb point-and-shoot kameráját, melyet LT 100 névre keresztelt, és a hölgyeket célozza meg vele. A 14 megapixeles szenzorhoz ötszörös optikai zoom, 26 mm-es nagy látószögű optika és 3 hüvelykes LCD érintőképernyő tartozik. A menü kialakítása egyszerű, amivel a gyártó nem lebecsülni akarja a nők képességeit, hanem azt szeretné, hogy csak a képek elkészítésére kelljen koncentrálni, ennek köszönhető az intuitív felület. Ennek megfelelően a zoom használatához például elég a kijelző megfelelő pontját megérinteni, és a fényképezőgép egyből oda állítja a nagyítást.

Az LT 100 vörös és ezüst színű, fém házzal érkezik, a sötét helyzetekre ISO 6400-as érzékenységgel, a Speedy Burst funkciónak köszönhetően 30 fps/sec sebességgel lehet vele rögzíteni mozgóképet, 640x480-as felbontásban. Az autofókusz mellett számos egyéb funkció is segíti az emlékek állóképes rögzítését, mint például a Panorama funkció, a Colo Accent, LOMO, vagy a halszem effektus. A fényképezőgép még ebben a hónapban kapható lesz világszerte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.