Hirdetés

140 dollár egy kompakt ubuntus PC



|

Nappaliban és irodában is használható megoldás a Star Cloud PCG03U.

Hirdetés

A kínai MeLE néhány éve már kínál apró PC-ket, amelyek Windowst és Androidot futtatnak, idén azonban már Ubuntuval telepített modelleket is árulnak. 

Hirdetés

Az egyik legújabb a PCG03U, amely egy meglehetősen kompakt gép. 2 GB RAM, 64 GB tárhely, Intel Atom Bay Trail processzor került bele, Ubuntu 14.04-gyel. 

A gyártó a Star Cloud márkaneve alatt árulja az újdonságot, amely értelemszerűen nem a legjobb linuxos PC a piacon, azonban 140 dollárért egy megfizethető alternatíva, ha apró és passzív hűtésű megoldásra van szükség a nappaliba vagy az irodába. A bevezetőára ráadásul 90 dollárról indult, valószínűleg később is lesz még akcióban. 

A gépen van HDMI 1.4 és VGA port, 3,5 milliméteres jackcsatlakozó, 802.11n-es WiFi, Ethernet, három USB 2.0 port és SD-foglalat. A PCG03U minössze 150 x 120 x 40 milliméteres. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.