Hirdetés

1400 négyzetméteres is lehet a WiFi-hálózatod



|

Az ATHENA-EX jelerősítő elképesztő módon képes felturbózni a routereket.

Hirdetés

Az Amped Wireless nagy erejű, nagy hatótávolságú vezeték nélküli megoldásokkal foglalkozik az otthoni és az irodai megoldások piacán. 

Hirdetés

A gyártó legújabb terméke az ATHENA-EX, amely egy WiFi-s hatótávnövelő. Az ígéretek szerint a jelerősítő akár 1400 négyzetméterre is ki tudja terjeszteni a gyors vezeték nélküli hálózatot, és persze egyszerre több felhasználó tölthet le és böngészhet ezen keresztül, a sávszélesség csökkenése nélkül. 

A kétmagos processzor munkáját 16 erősítő és 4 antenna segíti. A hatótávnövelő a router meglévő jelét ismétli, azonban kiterjesztett környezetben. 

Az AC2600-as eszköz akár 2,53 Gpbs-os sebességet is lehetővé tesz, tehát akadozásoktól nem kell tartani. 

A MU-MIMO technológiát alkalmazó jelerősítő akár HD-s tartalmat is tud egyszerre több eszköznek streamelni, gyors sebességek mellett. 

Az eszközön akad továbbá négy gigabites vezetékes port, így a konzolok, PC-k és nyomtatók is rákapcsolhatóak. A fájlok gyors megosztása érdekében van két USB port, az eszköz beállítása pedig még egy okostelefonról is megoldható. A legjobb elhelyezést egy külön LED segíti. 

Az ATHENA-EX ára 219,99 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.