Hirdetés

144 hertzes 4K monitorral készül az ASUS



|

DisplayPort 1.3 kell az egyelőre prototípus eszköz meghajtásához.

Hirdetés

A gamer monitorok piacán is komoly renoméval rendelkező Asus számos többé-kevésbé gyártásra kész megjelenítőt állított ki a Computex 2016-on. A legérdekesebb modell jelenleg prototípus fázisban van, az ismeretlen típusjelzésű termék 4K felbontás mellett nyújt 144 hertzes képfrissítési sebességet.


Hirdetés


A német PC Games Hardware beszámolója szerint a 27 hüvelykes és 3840×2160 pixeles monitorba az AU Optronics által gyártott AHVA panel került. A 4K@144Hz üzemmód használatához már DisplayPort 1.3 adatkapcsolatra van szükség.



A monitor első verziója valószínűleg nem lesz kompatibilis semelyik adaptív képfrissítési technológiával sem, az AMD FreeSync és NVIDIA G-Sync támogatása még egy kicsit odébb van. Az nem világos, hogy mennyire, hiszen még a legelső változat elérhetővé válásának ideje sem tisztázott. Az árazás szintén nyitott kérdés, bár az nyilvánvaló, hogy nem lesz olcsó mulatság ilyen monitorral villogni.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.