Hirdetés

144 hertzes gamer monitor AOC műhelyéből



|

Egy milliszekundum a termék álló helyzetbe is forgatható kijelzőjének GtG válaszideje.

Hirdetés

Lassan egy évvel a bejelentése után az AOC az Egyesült Államokban is piacra dobta legújabb játékosoknak szánt monitorát, a G2460PQU névre keresztelt modellel a cég relatíve megfizethető áron kíván optimális megoldást nyújtani a gamereknek. Az eszközbe 24 colos és 1920×1080 pixeles megjelenítő került, a panel kiemelendő specifikációit a 144 hertzes frissítési sebesség és 1 ms GtG válaszidő jelentik. Ezeknek köszönhetően a képernyőn lévő mozgások teljesen simák lehetnek, amely komoly versenyelőnyt jelenthet a gyors iramú játékokban.
 

Hirdetés


A hozzánk közelebb lévő Nagy-Britanniában 199 fontos – olyan 74 ezer forintos – ajánlott fogyasztó áron elérhető AOC G2460PQU további érdekessége, hogy a négy USB 2.0 kapujának egyikén keresztül tölthetőek a különféle mobil eszközök, továbbá a 350 cd/m2 fényerőre képes és 80 000 000:1 dinamikus kontrasztarányú kijelzője álló helyzetbe is forgatható. A beépített 2× 2 wattos sztereó hangszórópárral is rendelkező monitor D-SUB, DVI, HDMI és DisplayPort bemenetekkel rendelkezik.


(Forrás: Tom's Hardware)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.