Hirdetés

144 Hz és FreeSync az ASUS monitorával



|

Játékra termett a WQHD felbontású, TN paneles termék.

Hirdetés

A gamerek körében mindig népszerű ASUS bejelentette a legújabb játékra tervezett monitorát. A 27 hüvelykes képátlójú MG278Q nem az efféle eszközök esetében megszokott IPS panelt használja, hanem inkább TN típusút. Ugyan ennek a paneltípusnak rosszabb a színhűsége, azonban alacsonyabb a válaszideje, jelen esetben konkrétan 1 milliszekundumról van szó (GtG).

Hirdetés


Az ASUS MG278Q megjelenítője 2560×1440 pixel felbontású, a maximális képfrissítési sebessége 144 Hz, a fényereje 350 nit, a betekintési szögei 170 / 160 fok. A megfelelő Radeon videokártyákkal rendelkezők örömére 35-144 Hz közti tartományban támogatja a FreeSync adaptív képfrissítési technológiát is. A portválasztékon sem spóroltak a mérnökök: DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, HDMI 2.0, Dual-link DVI, 3.5 mm-es audio Jack, 1× USB 3.0 bement és 2× USB 3.0 kimenet.


Az ASUS gamer monitora heteken belül piacra kerülhet. A várható árát még nem közölte a gyártó, azonban a nagyon hasonló modelleket 500-600 dollár környékén értékesítik a kereskedők.


(Forrás: AnandTech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.