Hirdetés

144 Hz-re képes BenQ ívelt kijelzős monitora



|

35 hüvelykes és 21:9 képarányú a gamereknek szánt kijelző.

Hirdetés

A hazánkban főként projektorjairól ismert BenQ bejelentette, hogy 999 dolláros (olyan 283 ezer forintos) ajánlott fogyasztói áron elérhetővé vált az Egyesült Államokban az elsősorban gamereknek szánt XR3501 monitora. Ezt az árat még arrafelé sem egyszerű lenyomni a vásárlók torkán, azonban a vállalat természetesen okkal kér a szokásosnál egy leheletnyivel többet a termékért.

Hirdetés


A BenQ XR3501 legnagyobb érdekessége, hogy ez az első olyan hajlított kijelzős monitor, amely képes 144 hertzes tempóban frissíteni a képet. A 35 hüvelyk átlójú AMVA panel ráadásul 21:9 képarányú, a felbontása 2560×1080 pixel. A kontrasztaránya 2000:1-hez, a tipikus válaszideje 12 ms, a GtG válaszideje 4 ms, a betekintési szögei 178 fokosak.


USB hub és beépített hangszóró nincs a BenQ monitorában, a grafikus jelet DisplayPort 1.2, mini Displayport 1.2, vagy HDMI 1.4 csatlakozókon kaphatja.


(Forrás: KitGuru)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.