Hirdetés

1,5 milliméter vastag a SanDisk új SSD-je



|

Ez a világ legvékonyabb 1 TB-os, M.2-es SSD-meghajtója.

Hirdetés

A 2016-os CES-en új adattárolókból sincs hiány, és persze rekordokból sem. Itt van mindjárt a SanDisk X400 SSD-je, ami a világ legvékonyabb 1 TB-os, M.2-es SSD-je. 

Hirdetés

Az 1 TB tárhelyet kínáló SATA M.2-es SSD mindössze 1,5 milliméter vastag. A gyors betöltésekhez és alkalmazásindításokhoz tervezték, és persze az üzemidőn is sokat segít. A SanDisk saját kutatásai szerint a fogyasztók több mint 70 százalékának ezek a legfontosabbak. 

A gyártó még nagyon erős használat mellett is komoly tartósságot és megbízhatóságot ígér. A tesztek során egy 256 GB-os modellt napi 40 GB-os terheléssel dolgoztattak, de így is több mint 5 évig kell szünet nélkül működjön. 

A tartósságról az nCache 2.0 és a DataGuard technológiák is gondoskodnak, több más mechanizmus mellett. A többi meghajtótól ez az SSD akár 90 százalékkal is kevesebbet fogyaszt. Az adatvédelemről a 256 bites AES-titkosítás gondoskodik. 

A SanDisk X400 SSD az 1 TB-os M.2-es modell mellett 128, 256 és 512 GB-os kiadásban, továbbá 2,5 hüvelykes házba építve is létezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.