Hirdetés

16 lencsét használ a Light új fényképezője



|

Az L16 egy 52 megapixeles képet ad a kezünkbe.

Hirdetés

A fotózással foglalkozó Light nevű startup bemutatta az L16 névre keresztelt fényképezőjét, amely igazán szokatlan és különleges. 

Hirdetés

Az L16 nevet azért kapta, mert összesen 16 különálló lencsével dolgozik. Ennek ellenére nem olyan nagy és nehéz, mint egy DSLR. Állítólag akkora, mint egy Nexus 6 okostelefon, és csak kétszer vastagabb. 

Amikor fényképezünk vele, mind a 16 lencse képeket rögzít, és így több adatot szed össze egy-egy fotóhoz. Ezeket utána a cég technológiája egy hatalmas, 52 megapixeles képbe rakja össze. 

A végeredménynél a mélységet, a fókuszt és az expozíciót is szabadon tudjuk állítani, a kép elkészítése után bármikor. 

Az L16 Android rendszerrel és beépített Wi-Fi-vel dolgozik. 35mm-150mm-es optikai zoomra képes és 5 hüvelykes érintőkijelzője van. 

Mától november 6-ig előrendelhető 1299 dollárért, a jövő nyári megjelenéstől kezdve pedig 1699 dollárért kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.