Hirdetés

16 TB-os OCZ SSD, felhőalapú adattároláshoz



|

A gyártó PCIe foglalatba illeszthető meghajtója 6,5 gigabájt per másodperces átviteli sebességekre képes.

Hirdetés

Az OCZ Z-Drive nevű PCIe foglalatba illeszthető SSD-sorozata az üzleti szektorban kap szerepet - ez a széria bővült most a Z-Drive R4 CloudServvel, amely kifejezetten felhőalapú szolgáltatásokhoz készült.

 

A SandForce SF-2481-es vezérlőjét használó adattároló 300 gigabájtos mérettől egészen 16 terabájtosig elérhető lesz. Az OCZ újdonsága a kategória egyik leggyorsabb meghajtója, ugyanis az adatátviteli sebességei elérik a 6,5 gigabájt per másodperces értéket.

 

A Z-Drive R4 CloudServ SSD-k a gyártó VCA 2.0-ás és SANRAD VXL technológiáit egyaránt támogatják. Az előbbinek köszönhetően kettő vagy több SSD-vezérlő összekapcsolható, és jelentős plusz teljesítmény érhető el. Az OCZ új SSD-i a következő hetekben kerülnek a piacra, áruk ismeretlen.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.