Hirdetés

18 colos tablettel állt elő a Dell



|

Windows 8 fut az asztali PC helyettesítésére kitalált eszközön.

Hirdetés

Az ASUS extravagáns hibridjének és az MSI játékosoknak kitalált legújabb egybegépének bemutatkozása után a Dell is felvette a kesztyűt az all-in-one PC-k piacán. A gyártó XPS 18 névre hallgató eszköze alapjában véve egy túlméretezett táblagép, ám a beépített támasztóinak hála asztalra helyezve és egeret / billentyűzetet csatlakoztatva hozzá hagyományos számítógépként is használható.


Sajnos a vállalat nem árult el túl sokat a hardverről, ám a Windows 8-as táblagép 18,4 colos érintőkijelzője 1920×1080 pixeles, a webkamerája 720p felbontású, a legfeljebb 8 GB rendszermemóriája mellé pedig Intel Pentiumtól a Core i7-ig számos CPU kerülhet.


Egyéb specifikációk: Bluetooth 4.0 és Wi-Fi 802.11n vezérlők, 2× USB 3.0 kapu, 3.5 mm-es audio jack, mikrofon, kártyaolvasó, sztereó hangszórópár. A termékhez vezeték nélküli egér és billentyűzet mellett egy monitorállványhoz hasonló kiegészítőt is mellékel a Dell, tabletet ebbe bedokkolva igény szerint variálhatóvá válik a kijelzőjének dőlésszöge.


Az Egyesült Államokban április közepén piacra kerülő, legfeljebb 5 órás akkus üzemidővel rendelkező Dell XPS 18 legolcsóbb konfigurációja 899 dollárba fog kerülni, sajnos az európai forgalmazásáról még nincs hír.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.