Hirdetés

1,8 hüvelykes, külső SSD az Iomegától



|

A zsebméretű adattároló USB 3.0-ás interfészen keresztül képes gépünkkel kommunikálni.

Hirdetés

Az adattárolási eszközökkel foglalkozó Iomega bemutatta legújabb tárolóegységét, amely egy zsebméretű, külső SSD. Az 1,8 hüvelykes meghajtó fém házba került, és USB 3.0-ás porton keresztül képes kommunikálni gépünkkel.

 

Az eszköz maximum olvasási és írási sebessége 191, illetve 130 megabájt másodpercenként. Az MLC NAND Flash memória chipekre épülő tároló kibírja a három méteres zuhanásokat, és 256 bites hardveres titkosítással rendelkezik. Becsült élettartama 1,2 millió üzemóra. A három év garanciához klónozó és mentési célokra használható szoftver is jár, illetve a Trend Micro Internet Security csomagja.

 

Az Iomega újdonsága a következő hónaptól lesz elérhető, három különböző méretben. A 64 gigabájtos változat 229 dollárba kerül, a 128 gigabájtos 399 dollárért vihető majd haza, míg a 256 gigabájtos modellért 749 dollárt kér a gyártó.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.