Hirdetés

1,8 hüvelykes Samsung HDD natív USB-vel



|

A Samsung SpinPoint N3U 1,8 hüvelykes mérete ellenére 250 gigabájt tárhellyel, és natív USB-intefésszel rendelkezik.

Hirdetés

 

A Samsung bemutatta legújabb merevlemezét, amely csupán 1,8 hüvelykes. Bár nagy, 250 gigabájtos tárhellyel rendelkezik, nem emiatt számít újdonságnak. A két, egyenként 125 gigabájtos tányérból összerakott HDD érdekessége, hogy natív USB interfészt építettek rá.

 

A SpinPoint N3U-t külső merevlemezként tervezi forgalmazni a Samsung. Az ilyen HDD-k esetében a szokványos PATA csatlakozót át kell alakítani USB-s interfészre. Utóbbi natív megléte nem csak jobb teljesítményt, de körülbelül 40%-kal kisebb fogyasztást is ígér.

 

A 8 MB cache-sel rendelkező, 3600-as percenkénti fordulaton működő N3U egyébként akár egy 50 centiméteres zuhanást és becsapódást is átvészel, és 1500 G-nek is ellenáll.

 

A 120, 160, 200 és 250 gigabájtos méretekben gyártott N3U támogatja a 2.0-ás USB interfészt. Az OEM-partnerek számára a Samsung már ebben a hónapban szállítja új apró, könnyedén hordozható merevlemezét, melynek ajánlott fogyasztói ára 199 dollár (39 000 forint). 

 

samsung_spinpoint_n3u.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.