Hirdetés

1,8 hüvelykes SSD-kkel újít a Kingston



|

Az SSDNow V+ 180 széria három modellel érkezik, otthoni és üzleti felhasználásra egyaránt.

Hirdetés

A Kingston Technology bővítette SSD-kínálatát: az Európában legfrissebb szériája SSDNow V+ 180 névre hallgat, és 1,8 hüvelykes meghajtókról van szó, amelyeket a gyártó otthoni és üzleti felhasználási célra egyaránt szán.

 

Az SSD-k MLC NAND Flash memóriát használnak, 128 MB cache-sel rendelkeznek, TRIM-támogatással érkeznek, és 3 gigabites SATA interfészen át kommunikálnak. Becsült élettartamuk 1 millió üzemóra. Olvasási sebességük maximum 230 MB per másodperc, írni másodpercenként maximum 180 MB-ot képesek.

 

Az SSDNow V+ 180 széria mindhárom modellje három év garanciával lesz kapható, várhatóan már a napokban. A 64 gigabájtosért 180 eurót kell fizetni, a 128 gigabájtos 312 euróba kerül, míg a 256 gigabájtos változat ára 737 euró.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.