Hirdetés

18,5 órán át húzza a Lenovo táblagépe



|

Nem túlzott a Lenovo: a Yoga 8 üzemideje a gyakorlatban is lenyűgöző.

Hirdetés

A Lenovo igyekezett nagyot gurítani a Yoga 8-as táblagépével, amit ráadásul a népszerű Ashton Kutcherrel mutattak be. A három használati móddal rendelkező tablet egyik legnagyobb ígérete egy meghökkentően nagy üzemidő volt: állítólag 18 órán át bírja a készülék akkumulátora. 

Hirdetés

Természetesen ezt mindenki annyira vette komolyan, mint a legolcsóbb, ismeretlen nevű hordozható DVD-lejátszók dobozán szereplő feliratot: az üzemidőt már egyből tízzel kell elosztani. Furcsa módon a Lenovo nem túlzott, a Consumer Reports tesztjei során ugyanis a Yoga 8 derekasan helytállt

A 8 hüvelykes Yoga tablet üzemideje 18,5 óra volt a próbák alatt, de még a Yoga 10 is 15,1 órán keresztül húzta egyetlen feltöltéssel. A Consumer Reports szerint a kiváló értékek a henger alakú lítium-ionos akkumulátornak köszönhetőek, amik merőben eltérnek a megszokott lítium-polimeresektől. 

A Consumer Reports eddigi tesztjei során a leghosszabb üzemidővel a Yoga 8 rendelkezik, messze lepipálva a korábbi csúcstartó Google Nexus 7 13,5 óráját. 

 

Fotó: technologiabit.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.