Hirdetés

2 GHz-es GeForce GTX 680 a Zotac-tól



|

A Zotac új videokártyájának GPU-órajele a gyári 1006 MHz-ről 2012 MHz-re nő.

Hirdetés

Az NVIDIA GeForce GTX 680-as videokártyája a várakozásoknak megfelelően elképesztően jó teljesítményre képes, a GPU-ja pedig figyelemreméltó, 1006 MHz-es értéken működik. Azonban a kártya eltörpülhet a Zotac új vezérlője mellett, amely nem volt elégedett a vezérlő teljesítményével, ezért megduplázza a GPU órajelét.

 

A Zotac április közepén mutatja majd be az egyszerűen csak "Godly" GeForce GTX 680-at. Az 1536 CUDA maggal működő kártya GPU-jának az órajelét 2012 MHz-re emelték, míg a 2 GB GDDR5-ös VRAM 6008 MHz-en dolgozik.

 

A kártya az OpenGL 4.2-t, a PCI Express 3.0-át, a DirectX 11-et, a PhysX-et, a 3D Visiont, a 3D Vision Surroundot és a 3-utas SLI-t egyaránt támogatja. Kimenetek tekintetében két DVI, egy HDMI és egy DisplayPort csatoló áll majd rendelkezésre. Az egyelőre nem derült ki, hogy a Zotac minden piacon elérhetővé teszi-e a vezérlőt vagy csak Kínában kerül forgalomba.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.