Hirdetés

2 gigabites netkapcsolat a Sony-tól



|

Elstartolt Japánban a világ leggyorsabb, otthonra is beköthető előfizetése.

Hirdetés

Amerikai testvérlapunk beszámolója alapján a Sony leánycégeként működő So-net Entertainment Tokióban, továbbá annak hat prefektúrájában elérhetővé tette a Nuro névre hallgató internetcsomagját. A magán- és céges ügyfelek által egyaránt beköttethető ajánlat elméleti maximum le- és feltöltési sebessége 2 / 1 Gbps, szemléletesebben fogalmazva másodpercenként 256 / 128 megabájtról van szó.


A Nuro bekötése mondhatni nem olcsó mulatság, a szolgáltató ugyanis 52.500 jent, avagy nagyjából 123 ezer forintot kér érte, online rendelés esetén viszont a bevezetéssel kapcsolatos akciója részeként a vállalat eltekint a díjtól. A szolgáltatás havidíja viszont egyáltalán nem vészes, két éves hűségszerződéssel 4980 jenről, azaz durván 12 ezer forintról van szó.


Ugyan a 2 gigabit papíron jól hangzik, ám az előfizetők döntő többsége 1 gigabitnél többet biztosan nem lát majd belőle, hiszen a számítógépek hálózati vezérlői tipikusan ekkora maximális adatátviteli sebességet képesek kezelni. Ezen felül merevlemez használata esetén könnyedén előfordulhat, hogy a HDD egyszerűen nem képes a letöltés tempójában menteni az adatokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.