Hirdetés

2 TB kapacitású külső SSD a Samsungtól



|

Csak 51 grammot nyom az USB Type-C csatlakozós kütyü.

Hirdetés

Nadrágzsebben hordozható, nagy kapacitású, rendkívül gyors külső adattárolóra van szükséged? A Samsung idén is hajlandó segítő kezet nyújtani, bár azt egyelőre nem árulta el a vállalat, hogy várhatóan mennyibe fognak kerülni a februárban kereskedelmi forgalomba kerülő Portable SSD T3 családjának tagjai.

Hirdetés


A nagy sikert aratott tavalyi T1 széria helyét átvevő termékek nem tartogatnak szenzációs újdonságokat az előző generációhoz képest: a sorozat legnagyobb kapacitású tagja 1 helyett 2 terabájt adatot képes tárolni, a maximális szekvenciális adatmásolási sebesség az USB 3.1 Type-C csatlakozó ellenére maradt 450 MB/s, viszont a fém háznak köszönhetően jobb a tárolók fizikai védelme.


A Samsung Portable SSD T3 család tagjai legfeljebb 51 grammot nyomnak, a méretük 74 × 58 × 10,5 milliméter. A felmásolt adatokat képesek hardveresen AES-256 algoritmussal titkosítani, a család modelljei közti egyetlen különbséget a tárolókapacitás (250 GB, 500 GB, 1 TB, 2 TB) jelenti.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.