Hirdetés

2 terabájtos vezeték nélküli HDD a Seagate-től



|

500 gigabájtos és 2 terabájtos is van már a Wireless Plus HDD-ből.

Hirdetés

A Seagate a vezeték nélküli adattárolás következő lépcsőfokának nevezte a legfrissebb újítását, a Wireless Plus széria kibővítését. A frissítés keretében nagy ráncfelvarrást kapott a Seagate Media mobilos app, amely immáron szinte minden platformon, így Androidon, iOS-en, Kindle Fire-ön, Windowson és Windows RT-n is elérhető. A felhő-alapú megoldás integrálva van a programba, a Dropbox és a Google Drive keretében. 

Hirdetés

A Wireless Plus az eddigi 1 terabájtos modell mellett most 500 gigabájtos és 2 terabájtos verzióban is elérhető lett, a tavalyi első széria után. A Seagate az első vezeték nélküli merevlemezét, a GoFlex Satellite-ot még 2011-ben mutatta be. 

A hordozható merevlemezek akkumulátorról működnek, és egy feltöltéssel 10 órás üzemidőre képesek, beépített vezeték nélküli hálózattal. Erre könnyedén lehet kapcsolódni okostelefonnal és tablettel is, majd hozzáférni bármilyen tartalomhoz. Az 1 terabájtos modell ára 180 dollár, a 2 terabájtosé 200, míg az 500 gigabájtos 150-be kerül majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.