Hirdetés

20 000 RPM-es Raptor az SSD-k ellen



|

A Western Digital rádupláz a 10 000 RPM-es VelociRaptorra.

Hirdetés

 

A brit Bit-tech internetes magazin információi szerint a merevlemez-iparban számos közeli forrás is megerősítette, hogy a Western Digital egy olyan új HDD-n dolgozik, amely a VelociRaptor utódja lehet.

 

Áprilisban nálunk is olvashattak a VelociRaptorról, amely kiváló tudásával és árával az SSD-tárolókkal szemben is jó választásnak bizonyulhat. A Western Digital újdonsága azonban most rádupláz az elődre: az új HDD 20 000 RPM-en üzemel majd.

 

velociraptor.jpg

 

A gyártó ugyanúgy 2,5 hüvelykes méretben készíti el a merevlemezt, amelynek valódi mérete 3,5 hüvelyk lesz az azt körbevevő burkolat miatt. Ezúttal azonban a külső csak a zajcsökkentést szolgálja.

 

Az új tárolóval a Western Digital nem csak egy kiváló merevlemezt dob majd a piacra, de remek ellenfelet állít az SSD-k számára is. Már csak annak kell kiderülnie, hogy vajon nem lesz-e probléma a magas fordulatszám miatt az energiafogyasztással, vagy a vibrációval.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.