Hirdetés

200 dollár alatti mini PC-vel állt elő az ECS



|

Passzív hűtésű Atom processzor és 2 GB RAM került a számítógépbe.

Hirdetés

A japán PC Watch beszámolója alapján az ECS szerdán egy rendkívül olcsó mini PC-vel rukkolt elő, a Liva névre hallgató termék hamarosan 18 ezer jenért, azaz átszámítva közel 40 ezer forintért fog piacra kerülni. A nemzetközi forgalmazásáról egyelőre nincs információ, momentán csak Japánban biztos a megjelenés.
 

Hirdetés


Ennyi pénzért nem kell sokat várni egy komplett számítógéptől: a beszámoló szerint az eszközbe Bay-Trail M családba tartozó Intel Atom processzor (a pontos modell nem ismert), 2 GB memória, továbbá 32 GB kapacitású eMMC háttértár került. Operációs rendszer nincs rajta, ám a célközönség java jó eséllyel amúgy is a szívéhez legközelebb álló Linux-disztribúciót kívánja feltelepíteni rá, nincs sok értelme a Windows installálásának.



A csupán 190 gramot nyomó, 118 × 70 × 56 mm méretű házban elhelyezett alaplap természetesen rendelkezik Bluetooth 4.0 és Wi-Fi vezérlőkkel is. Portok: HDMI, D-SUB, UB 2.0, USB 3.0, Ethernet.


(Forrás: TechReport)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.