Hirdetés

200 dollárba kerül az Acer multitouch monitora



|

Beépített hangszórópárral is rendelkezik a belépőkategóriás termék.

Hirdetés

Valószínűleg sokak figyelmét felkeltő ajánlattal rukkolt elő az Acer egyesült államokbeli kirendeltsége, ugyanis a vállalat 200 dollárért (durván 44 ezer forintért) dobott piacra egy 10 ujjat kezelni képes multitouch monitort; sajnos modell európai forgalmazásáról egyelőre nincs információ. Az árából sejthetően nem kell szenzációs technikára számítani, általános felhasználásra éppen ezért nem is ajánlható egy azonos árban lévő nem érintőshöz képest, ám különlegesebb célokra tökéletesen megfelelhet.

Hirdetés


Az FT200HQL névre keresztelt monitor legnagyobb problémáját a panelje jelenti, ugyanis a LED-es háttérvilágítású TN csupán 19,5 colos és 1600×900 pixel felbontású. A maximális fényereje 200 cd/m2, a betekintési szögei 170/160 fokosak, a válaszideje 5 ms, a dinamikus kontrasztaránya pedig papíron százmillió az egyhez.


Az Acer terméke a kategóriában továbbra is bevett D-SUB mellett két HDMI bemenettel is rendelkezik, ráadásul támogatja az MHL adaptereket is, így akár vezeték nélkül is lehet streamelni rá. A Windows 8-cal hivatalosan is kompatibilis eszközbe sztereó hangszórópár is került, ezek teljesítménye nem tisztázott.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.