Hirdetés

200 dolláros Chromebook már SSD-vel is



|

Ennyi pénzért cserébe még minimális tárhellyel sem rossz vásár az eszköz.

Hirdetés

A Chromebookok piacán a kezdetektől fogva jelen lévő Acer eddig vélhetően az SSD-k magas ára miatt kizárólag merevlemezt volt hajlandó használni a C7 noteszgépében, ám végre megtört a jég, az Egyesült Államokban ugyanis már 16 GB-os szilárdtest-meghajtóval kapható az eszköz.


Elsőre 200 dollárért (~45 ezer forintért) cserébe nem tűnik túlságosan vonzónak az ajánlat, ám a Chrome OS teljesen felhő alapú filozófiájának köszönhetően nincs különösebb szükség nagy kapacitású háttértárra, viszont az operációs rendszer így gyorsabban működik. A szabadon elérhető hely mennyisége sajnos nem tisztázott, ám az Acer C7 természetesen bővíthető memóriakártyával.


A tajvaniak Chromebookjának további főbb specifikációi: 11,6 colos és 1366×768 pixeles kijelző, kétmagos és 1,1 GHz-es Intel Celeron 847 processzor, 2 GB RAM, Wi-Fi, 4 cellás akku, 1,4 kilogrammos tömeg, 284 × 203 × 28 mm-es méret.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.