Hirdetés

200 dollárt kereshet egy iPad Prón az Apple



|

Összességében szép nyereségre számíthat a táblagéptől az Apple.

Hirdetés

Az iPad Pro bemutatása előtt rengeteg pletyka keringett a nagy almás tablet körül és a jövőbeli elvárások is magasak voltak ezzel szemben. Azóta ez kissé mérséklődött, hiszen valljuk be, teljes mértékben nem tud leváltani egy PC-t, az ára miatt pedig nem mindenki engedheti meg magának. 

Hirdetés

A bemutató előtt 4,5-5 millió eladott darabot vártak az elemzők az eszköz első negyedévében. Ezt a számot azóta 2,5-3 millióra mérsékelték. 

Ennek ellenére az RBC Capital Markets azt mondja, túl nagy probléma nincs, és inkább a 3 millióhoz lesz közel az Apple eladásban. 

A becslések szerint egy iPad Prón 200 dollárnyi haszna van a cupertinói vállalatnak. Ez így 600 millió dollárnyi nyereséget jelentene 2,4 milliárd dollárnyi árbevételen, egy termékből. 

A szakértők egyébként fellendült keresletet várnak a Microsoft Surface gépeivel szemben is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.