Hirdetés

200 évig bírja az MSI új Radeonja



|

Az MSI bemutatta az igen brutális külsejű R4890 Cyclone SOC-ot.

Hirdetés

Az MSI R4890 Cyclone SOC nevet kapott videokártya igencsak futurisztikus külsőt kapott, de nem véletlen, elvégre szinte minden elvárásnak megfelel az újdonság. A kártya az ATI/AMD 1 gigahertzes HD4890 grafikus processzorával lett felszerelve, a GDDR5 szabványú memória kapacitása 1 gigabájt, a chipek pedig 256 bites buszon csatlakoznak a NYÁK-ra.

 

A hűtésről egy hatalmas, 10 centiméter átmérőjű ventilátor gondoskodik, amelyhez négy 8 mm-es hőelvezető cső tartozik. Ez a megoldás a konkurencia hasonló rendszereihez képest jóval halkabb működést tesz lehetővé.



msi_r4890_cyclone_video_card_1_1.jpg

A gyártó állítása szerint a videokártya alkatrészeinek minősége szavatolja, hogy az átlagosan 65 Celsius-fokos hőmérséklet mellett az akár 200 évig is működőképes maradhat. A grafikus gyorsító hátulján helyet kapott egy dual-link DVI-kimenet, egy HDMI és egy D-SUB csatlakozó. Támogatja a HDCP-szabványt, a maximum felbontás, amelyen üzemeltetni lehet, az 2560×1600 pixel. Sajnos még nem tudni, pontosan milyen áron debütál az MSI újdonsága.


msi_r4890_cyclone_video_card_2.jpg


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.