Hirdetés

2000 wattos tápegység az Ultrától



|

Az új tápegység csupán erőfitogtatás, de valóban kapható lesz

Hirdetés

A két kilowattos teljesítmény leadására képes moduláris Ultra X3 tápegység méreteiben megegyezik más gyártók fele akkora teljesítményű (1000 wattos) modelljeivel, amely a beépítés szempontjából rendkívül fontos.

 

Az X3 teljesítményének 90 százalékát - mintegy 1800 wattot - a 12 voltos ágon adja le, és emellett 80 százalékos hatásfokot ér el a terheléstartomány nagy részében. A gyártó szerint ekkora teljesítménnyel már nem lehet viccelni, ezért a tápegységben minden létező védelem fellelhető.

 

ultra_2000w.jpg

 

Az Ultra elismerte, hogy valójában senkinek nincs szükség ekkora teljesítményre, de a vastag pénztárcájú felhasználók körében - akik akár kisebb szuperszámítógépeket üzemeltetnek otthonukban - gyakran felmerül a kérdés, hogy szükséges-e számukra nagyobb tápegység. Az X3-mal a gyártó rövidre zárja a vitát, hiszen ekkora teljesítmény bármilyen, akár négy grafikus kártyával, sok merevlemezzel és négymagos processzorral ellátott számítógépnek is elég.

 

A gyártó magabiztosságát fémjelzi, hogy online termékregisztráció után az X3-ra élettartam garanciát vállal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.