Hirdetés

2006 legjobb fényképezőgépe



|

A Nikon két első díjat nyert az EISA Legjobb termék díjak versenyen

Hirdetés

A D200 az Év fényképezőgépe lett, míg a Capture NX U-Point technológiája az Európai Fotoinnováció kategóriában diadalmaskodott.

A tavalyi EISA 2005-2006 versenyen a Nikon D2X és F6 fényképezőgépei nyerték a Professzionális fényképezőgép és az Analóg fényképezőgép kategóriák első díjait.A mostani indoklásokban az EISA 2006-2007 értékelői a következőt mondták a Nikon D200-ról: „10,2 megapixel felbontású, nagy CCD-képérzékelővel rendelkező, félprofi digitális tükörreflexes fényképezőgép, amely új szintre emeli a kategórián belüli elvárásokat.”


Hozzátették: „A készülék ár-érték aránya különösen kedvező. A Nikon D200 mind a haladó amatőr, mind a profi fotósok legtöbbje számára megfelelő megoldást kínál. A zaj, az élesség, a dinamika és a színhűség egyensúlyát a készülék 100%-osan optimalizálja a professzionális fényképezés és képfeldolgozás igényei szerint.”

Az EISA értékelői a következő szavakkal méltatták a Nik Software U-Point technológiáját, amely a Nikon Capture NX nevű, új képszerkesztő szoftverének elemeként elnyerte az Európai Fotoinnováció kategória első díját: „A U-Point egyedülálló eszközökkel segíti a színtónusok, az árnyalatok, a fényerő és a kontraszt szabályozását. Nincs szükség bonyolult kiválasztási és maszkolási eljárásokra; mostantól egyszerűvé válik a kép adott színterületeinek módosítása, pontosan a fotós igényeinek megfelelően.A sokoldalú technológia bármilyen JPEG, TIFF és NEF képpel használható, és a különféle hasznos módosításokat, például rétegek javítását, úgy teszi lehetővé, hogy közben az eredeti fájl adatait érintetlenül hagyja. A módosítás eredményei NEF formátumban exportálhatók.”


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.