Hirdetés

2007 legjobb Time Shift TV-je



|

Eisa díjat kapott a Sharp AQUOS LC-52HD1E LCD televízió. A beépített merevlemezes felvevő, a kényelmes time shift funkció, és a rögzített programok késleltetett vissza- játszása volt az, ami meggyőzte a bizottságot.

Hirdetés

A HD1E modellek nagyfelbontású full HD képernyője, és a 100 Hertz-re duplázott képfrissítési frekvencia garantálják a kiváló HDTV képminőséget. A díjnyertes 52 inch-es vagy kisebb 46 inch-es (132 vagy 117 centiméter) HD1E modellek nemsokára kiskereskedelmi forgalomban is elérhetők lesznek.

 

"Ez a TV készülék a beépített merevlemezre történő rögzítés előnyét nyújtja egy hagyományos asztali felvevő "feláráért", miközben a kábelekkel sem kell bajlódnunk. A Sharp az LC-52HD1E modellel nem csak egy nagyszerű óriásképernyős televíziót alkotott, hanem egy olyat, amelyben beépítve található a TV műsorok kiválasztásának és rögzítésének szabadsága is" indokolta döntését és a Sharp elismerését az EISA bíráló bizottsága.

 

A bizottság döntése szerint a HD1E sorozat egyik magasan pontozott jellemzője a beépített merevlemez rögzítő, amely még nagyfelbontású HDTV műsorokat is képes rögzíteni. A másik nagy figyelmet kapott tulajdonsága a készüléknek a kombináltan működő time shift funkció használata. Bárki aki egyszerre nézi és felveszi kedvenc filmjét, megállíthatja az adott program lejátszását a time shift gomb használatával, anélkül, hogy megszakítaná az éppen zajló műsorrögzítést. A HD1E LCD TV tulajdonosok többé nem maradnak le a film elejéről vagy legérdekesebb részeiről. Az új AQUOS berendezéssel a néző irányítja mikor kezdődjön a film, mikor legyen szünet, és utána mikor folytatódjon.

 

sharp_hd1e_aquos.jpg

 

A díjnyertes készülék kivételesen jó képminőségét is nagyra értékelték:

 

"A ragyogó kép és a sötét színek tökéletes megjelenítése, csakúgy mint a mozgások homogenitása 100 Herz-zel, már önmagukban is lenyűgöző tulajdonságok." -jelentette ki az EISA bizottság a 1,920 x 1,080 pixeles, 15,000:1 dinamikus kontrasztarányú nagyteljesítményű full HD LCD TV értékelésekor. A Sharp XL1E sorozat kibocsátása után, a HD1E modellek lettek az első full-HD LCD-TV-k, melyek képesek a full HD tartalmakat 100 Hertz képfrissítési frekvenciával, színes 1,080p módban megjeleníteni.

 

A számos Tv tuner hasonlóan pozitív hatást gyakorolt az EISA választásánál: 2 hagyományos analóg tuner, DVB-T tuner (földfelszíni műsorszóráshoz), DVB-C tuner (kábelen továbbított adáshoz) és DVB-S/S2 tuner (műholdas jelhez).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.