Hirdetés

2010-ben érkezik az LG OLED-TV-je



|

Az első LG OLED-TV 15 hüvelykes lesz, valamikor 2010-ben érkezik, árára pedig gondolni sem merünk.

Hirdetés

 

Már a nyár elején kiderült, hogy az LG első OLED-TV-je még az idén kapható lesz. Jó hír, hogy a tervezettnél korábban kezdik forgalmazni a készüléket, ugyanis már idén novemberben megvásárolható lesz. Rossz, hogy csak Koreában, más országokba csak valamikor 2010-ben jut majd el.

 

Az eheti IFA kiállításon is szereplő modell egyébként 15 hüvelykes képátlóval rendelkezik, tehát leginkább hálószobába való, vagy konyhatévének használható. Azonban még ezzel a mérettel is megelőzi a kereskedelmi forgalomban a világon elsőként piacra dobott OLED-TV-t, a Sony XEL-1-et, ami 11 hüvelykes.

 

A Sony készüléke már két éves konstrukció, ára azonban meghaladja az 500 000 forintot. Belegondolni is fájdalmas, hogy az LG mennyiért kínálhatja majd az újdonságot.

 

A tervek szerint az LG egyébként a nem túl távoli jövőben már egy 40 hüvelykes OLED-TV-t is ígér - ez lefordítva azt jelenti, hogy még nagyon sokáig kell várnunk erre a méretkategóriára. 

 

lg_oled-tv.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.