Hirdetés

2012-ben rekordot dönthetnek az SSD-k



|

Az IDC szerint rekordmennyiségű eladással kell idén számolni.

Hirdetés

Az IDC piacelemző cég legfrissebb felmérései szerint 2012. kiváló év lesz az SSD-meghajtók számára. A vállalat szerint meglehetősen nagy eladásokkal kell számolni idén.

 

Az SSD-piac helyzete már 2011-ben sem volt rossznak mondható, ugyanis egy év alatt megduplázták az árbevételt (2,4 milliárd dollárról 5 milliárdra), mert üzleti és felhasználói oldalon is nagy igény mutatkozott az ilyen meghajtókra.

 

Az üzleti szektor flash alapú adattárolásra építése, a mobil kliensek terjedése, az SSD-árak csökkenése, és a HDD-árak növekedése mint az SSD-meghajtóknak kedvez. Az IDC szerint 2015-ig minden évben növekedés lesz várható. A vállalat jóslatai szerint idén még tovább csökkennek majd az SSD-k árai.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.