Hirdetés

2012-re London egy nagy Wi-Fi hotspot lesz



|

London polgármestere leszögezte: 2012-re London minden centiméterén lesz Wi-Fi-lefedettség.

Hirdetés

Boris Johnson, London polgármestere ígéretet tett arra, hogy még a 2012-es olimpia előtt az egész főváros Wi-Fi-lefedettség alatt lesz. Ezalatt azt kell érteni, hogy minden egyes buszmegállóban és utcasarkon lesz egy kapcsolódási pont.

 

Johson szerint egyébként London rövid időn belül a technológiák fővárosává is válhat, mint mondta, Tim Berners-Lee, az internet feltalálója is ebben a városban született. A terv szerint egyébként minden egyes buszmegállóba és lámpaoszlopba, összesen több ezer Wi-Fi hotspotot installálnak.

 

Az, hogy London egésze mikor kerül teljes lefedettség alá, jó kérdés, azonban a brit fővárosnak nagy motivációja van a cél érdekében; ez pedig nem más, mint a 2012-ben megrendezésre kerülő olimpia.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.