Hirdetés

2014 legjobbjai - te döntesz!



|

Játssz velünk, és keressük meg együtt a mögöttünk hagyott esztendő legjobbjait. A voksokat nyereményekkel honoráljuk.

Hirdetés

Az elmúlt évekhez hasonlóan (a tavalyi nyerteseket például itt találod) idén is keressük a mögöttünk hagyott esztendő legjobb termékeit, és azokat a személyeket, cégeket, akik 2014-ben a legnagyobb hatással voltak az informatikai piacra. Nem csak szerkesztőink szava, hanem olvasóink véleménye is számít, így a PC World követőit idén is egy játékos "best of" bajnokságra invitáljuk, ahol egyrészt minden voks rengeteget számít, másrészt szavazóink között remek ajándékokat sorsolunk ki.


A nyeremények a következők:
- 3 darab AEG KH4220 fejhallgató az eshop24.hu felajánlásából
- 5 darab páros belépő a Robert Capa Fotográfiai Központ Kép és Képtelenség című kiállítására

 


Kedvet kaptál? Itt találod a szavazást: pcworldhu.typeform.com/to/VQHk5z

A nyereményjáték időtartama: 2014. december 5. - 2014. december 15. A nyerteseket e-mailben értesítjük, illetve a szerencsések listáját a januári PC Worldben is közzé tesszük, a nyertes termékekkel, személyekkel és cégekkel együtt.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.