Hirdetés

2015-ben jönnek a Skylake processzorok



|

A 2014-es IDF-en az Intel megerősítette: jönnek a Skylake CPU-k.

Hirdetés

Elég régóta tudjuk, hogy az Intel már dolgozik a Skylake processzorokon. Ez kicsit persze furcsának is tekinthető, elvégre a Haswell után a Broadwell platform jött volna, az a sorozat viszont elképesztően sokat csúszik. Az első fecskék a Core M processzorok, amelyeket végre most piacra dobott az Intel. 

Hirdetés

Az asztali gépekbe és a normál laptopokba szánt processzorokat azonban még mindig visszatartja a gyártó, így hosszú ideje a Haswell-E szériába tartozó asztali Core i7-es és a Xeon CPU-k jelentették az egyetlen érdemi frissítést. Normál esetben azt hihetnénk, hogy lassan jön a Broadwell, utána pedig legalább fél év különbséggel a Skylake. 

Az Intelnek azonban más tervei vannak, ugyanis az IDF 2014-en elárulták, hogy 2015 második felében már a piacra dobják a Skylake-et. Bár konkrét következtetéseket ebből még nem lehet levonni, sokak szerint már az is elképzelhető, hogy PC-s fronton a Broadwell teljesen kimarad, és egyedül a Core M lapkákkal képviselteti majd magát a platform. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.