Hirdetés

21 colos tablet és monitor egyben



|

Az Acer bemutatta első androidos megjelenítőjét.

Hirdetés

Az Acer ma délelőtt rendhagyó terméket villantott Barcelonában, ugyanis a tajvani gyártó Smart Display DA220HQL névre hallgató eszköze egy teljes értékű androidos táblagép, amely a micro HDMI bemenetének köszönhetően multitouch monitorként is bevethető.


Az Ice Cream Sandwich-et futtató Smart Display külön érdekessége, hogy a szokásos tabletes adatkommunikációs lehetőségeken felül (Bluetooth és Wi-Fi) Ethernet portot is tartalmaz, így még olyan információs pontokon is nyugodtan használható, ahol biztonsági okból nem kívánnak vezeték nélküli kapcsolatot létesíteni a rendszergazdák. Az Acer monitor-tablet hibridjének ára, továbbá a piacra kerülésének ideje egyelőre nem ismert.


Acer Smart Display DA220HQL specifikációk:
-Érintőkijelző: 21,5 col, 1920×1200 pixel, multitouch
-Kontrasztarány: 1000:1
-Fényerő: 250 nit
-Válaszidő: 12 ms
-Processzor: kétmagos és 1 GHz-es TI OMAP 4428
-Memória: 1 GB RAM, 8 GB háttértár, microSD foglalat
-Webkamera: 1,2 megapixel
-Kommunikáció: Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11n, RJ-45, micro HDMI, 1× audio Jack, 3× USB 2.0
-OS: Google Android 4.0, Acer Ring UI
-Súly: 4,8 kg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.