Hirdetés

2133 MHz-es memóriák az ADATA-tól



|

Három új felsőkategóriás DRAM modullal frissítette a kínálatát a pénzügyi gondokkal küzdő ADATA.

Hirdetés

A memóriamodulok hűtőbordáinak a színei nem igazán vannak hatással egy-egy DRAM teljesítményére vagy kapacitására, azonban alkalmasak arra, hogy úgymond felcímkézzék őket. A pénzügyi gondokkal küzdő ADATA most ezt az elgondolást használva bővítette az XPG szériáját.

A kék bordával ellátott modulok CL11-es időzítést használnak, és 1600 MHz-esek, míg a feketék ugyanilyen gyorsak, de CL9 időzítéssel dolgoznak. A pirosak esetében 1866 és 2133 MHz értékű sebességre és CL10 időzítésre lehet számítani.

Azt pontosan nem lehet tudni, milyen csomagban lesznek kaphatóak az új modulok, így vélhetően 4 és 8, talán 2 gigabájtos verziókban lehet majd megvenni őket. Annyi azonban bizonyos, hogy valamikor a jövő év elején kerülnek a piacra, ami januárt vagy februárt jelenthet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.