Hirdetés

21.5 colos kapacitív multitouch monitor a Touch Revolution-től



|

A CES-en mutatta be a gyártó az új TRü elnevezésű szériáját, mely az egyre dinamikusabban fejlődő multitouch vonalat erősíti.

Hirdetés

A CES-en a gyártó elmondta, hogy célkitűzései közé tartozik, hogy monitorait akár háztartási gépekbe építve lássa viszont, ennek megfelelően több méretben is kínálja őket. A 21,5 colos képátlóval rendelkező kapacitív kijelzős típus (Projected Capacitive - P-Cap) mind az üzleti, mind a végfelhasználói rétegeknek jó választás lehet.

A fekete színben gyártott eszköz panelje 1920x1080-as felbontást tud, 1000:1-hez kontrasztarány és 270 nites fényerősség mellett. Válaszideje 5 ms hátoldalán pedig D-Sub, DVI-D videó bemeneteket és USB portot találunk . A Touch Revolution TRü családba ezen a méreten kívül 15 és 32 colos kivitelek is tartoznak, melyeknek sikerében szintén bízik a cég.

Ahogyan az előbb is említettük, a Touch Revolution az OEM partnerek felé is szeretne nyitni, remélve azt, hogy a legkülönfélébb területeken fogják felhasználni a termékeiket, melyek hasznosságáról egy video is rendelkezésre áll, és pont az előbb taglalt modell szerepel rajta.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.