Hirdetés

21:9-es képarányú Philips LCD TV



|

A Philips bemutatta ultra-szélesvásznú televízióját, ami a mozivásznak arányaival rendelkezik.

Hirdetés

 

A Philips bemutatta legújabb LCD TV-jét, amelynek legfőbb különlegessége, hogy 21:9-es képaránnyal bír. Ezzel a tulajdonságával a világ első olyan televíziója lett, amely egy mozivászon nyújtotta élményt képes visszaadni, és a gyártó ezt is szeretné kihangsúlyozni.

 

A 21:9-es képarány már a periférikus látást is megköveteli, és a Philips-kampány szerint igazi moziérzetet ad, mintha mi is aktív részesei lennénk a filmnek. Ez az élmény azonban eddig otthon nem volt átélhető, ugyanis a 16:9-es képarány mellett nem érezhetjük így magunkat, még letterboxos megoldás mellett sem.

 

A Philips viszont csodálatos moziélményt ígér legújabb terméke reklámjaként, ami immáron bármelyik otthonban átélhető lesz az új LCD-TV-vel.

 

A gyártó Ambilight technológiájának hála a nem éppen ilyen arányokra termett filmek is úgy nyúlnak, hogy élvezhetőek legyenek. Ami azonban a legfurcsább, hogy a Philips nem vitte ki új készülékét az idei CES-re.

 

Ennek ellenére Németországban, Belgiumban, Franciaországban és Nagy-Britanniában már idén tavasszal kaphatóak lesznek az új panelek. A Philips egy teljes weboldalnyi bemutatót is ígér január 29-re, árakról azonban nem esett szó. 

 

philips-21-9-cinema.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.