Hirdetés

22x Samsung DVD-író extrákkal



|

Az új DVD író 22x írási sebességre képes lassabb alapanyagok esetén is.

Hirdetés

A Samsung WriteMaster SH-S223 olyan túlírási lehetőséget kínál, amely a lassabban írható korongokon is lehetővé teszi a többszörös írási sebességet. Az OverSpeed technológia segítségével a felhasználók 16x jelzésű DVD lemezeket 22-szeresen, vagy 8-szoros lemezeket írhatnak 12-szeres sebességen. Az alacsonyabb sebességű nyersanyag több esetben költséghatékonyabb, mint gyorsabb társaik, ezáltal a felhasználók pénzt takaríthatnak meg, miközben gyorsabban írják a lemezeiket.

 

Az SH-S223-as különböző írási sebességekre képes. 22x-esen írja a DVD+/-R, 12x-esen a DVD-RAM, és 16x-osan a kétrétegű DVD-R DL korongokat. Az újraírható lemezeket esetében 8-szoros írási sebesség érhető el DVD+RW és 6-sozoros a DVD-RW esetében. Az említett DVD-RAM formátum esetében egy 4,7 gigabájtos lemez megírása körülbelül 12 percig tart -- ez 30 százalékos gyorsulást jelent egy 20X jelzésű DVD íróhoz képest. A meghajtó elsőként az elérhető DVD írók közül, támogatja a DVD-RW DL lemezek írását is kétszeres sebességgel.

 

sh-s223fblack_k.jpg

 

SH-S223 feketében...

 

 

Az SH-S223 SATA intrfészen kapcsolódik a PC-hez és extra szolgáltatásként ingyenes programcsomagot kínál ajándékba a gyártó, aminek tartalma a Live Update program, amivel a DVD-író firmware is frissíthető az Interneten keresztül.

 

sh-s223f_k.jpg

 

...és SH-S223 fehérben

 

 

A Samsung SH-S223-as modellje a WriteMaster termékcsalád íróihoz hasonlóan fel van szerelve néhány speciális technológiával, amelyek között a SAT (Speed Adjustment Technology), a TAC (Tilt Actuator Compensation) és a Double OPC (Optimum Power Control) eljárások egyaránt megtalálhatóak. A Buffer Under Run Free Technology terészetesen alapfelszereltség, akárcsak az ABS (Automatic Ball Balancing System) rendszer, ami a vibrációkat és a zavaró hanghatásokat minimalizálja.

 

A Samsung Super-WriteMaster SH-S223 ára előreláthatóan a jelenlegi SH-S203 20x DVD író árával fog megegyezni, így megközelítőleg nettó 5000 Ft lesz a kiskereskedelmi forgalomban. A megjelenés áprilisban várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.