Hirdetés

23 millió forintnál kezdődik az Onkyo fejhallgatója



|

Nem világos, hogy ennyi pénzért milyen hangminőséget kínál a termék.

Hirdetés

Mint a Razer három beépített kijelzős laptopja kapcsán már említettük, a Consumer Electronics Show pont az értelmetlen túlzásoktól lesz érdekes. Legjobb tudomásunk szerint idén az Onkyónak sikerült bemutatnia kiállítás legdrágább fogyasztóelektronikai eszközét, a Diamond Headphones fejhallgató ugyanis a gyémántkonfigurációjától függően 80-100 ezer dollárba (23,4 - 29,2 millió forintba) kerül. A Tescóban nem lesz megvásárolható a termék, már a puszta megrendeléséhez is szerezni kell valakitől egy meghívót.


Hirdetés


Az Onkyo szerint a füles célja a "nyilatkozattétel", így a hangrészéről egyáltalán nem is beszélt vállalat. Nem csak hogy a specifikációkat firtató kérdésekre legyintett a cég illetékese ("A specifikációk nem számítanak"), de konkrétan kipróbálni sem lehetett a kiállított modellt, bár árgus szemek kereszttüzében a fejükre azért felrakhatták az újságírók. A vételi árból ítélve feltehetően korrekt hangzásvilággal rendelkezhet, de ez persze csak spekuláció.


(Fotó: James Bareham / The Verge)


A lényegre rátérve a fejhallgatós részei, továbbá a kábelén lévő gomb valódi gyémántokkal vannak feldíszítve. A kézzel gyártott fejhallgatók mindegyikén olyan 20 karátnyi drágakő található, természetesen az igazán prémium fajtából. A további szerkezeti- és burkolóelemek rozsdamentes acélból vagy bőrből készültek.


(Forrás és fotók: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.