Hirdetés

23"-os All-In-One PC-t mutatott be a Toshiba



|

A hétköznapok munkaeszközeként, de a szórakozás házi médiaszolgáltatójaként is egyformán jól teljesít.

Hirdetés

A Toshiba legújabb All-In-One PC-je a DX735 nevet kapta. Kompakt kivitelének köszönhetően a fekete színű, alumínium talppal rendelkező PC kis helyen is elfér, és jól használható. A 23 collos Full HD multi-toch kijelző mellett második generációs Intel Core i5, vagy i7 processzorral vásárolhatjuk meg, 4 GB DDR memóriával, és 1 TB-os, 7200 RPM-es merevlemezzel. A DX735 USB 3.0-val rendelkezik, mely megkapta a Sleep & Charge funkciót, de USB 2.0 portóból is van négy darab.

A DVDSuperMulti meghajtó mellett opcionálisan TV tunert is rendelhetnek azok, akik szeretik PC-n nézni a tévéadást. A Toshiba a hangminőségre is gondolt, így Onkyo sztereo került a rendszerbe, melyet a Waves MaxxAudio támogat, méghozzá a Sleep&Music funkcióval karöltve, melynek lényege, hogy akkor is hallgathatunk zenét, ha a PC ki van kapcsolva. A DX735 mellé jár egy Bluetooth kapcsolatú, tehát vezeték nélküli billentyűzet, valamint egér is. Mindezt október másodikától lehet megvásárolni, 956.99 dolláros áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.