Hirdetés

24" HD csoda a BenQ-tól



|

A BenQ tegnap bejelentette a világ első HDMi kompatibilis LCD monitorát.

Hirdetés

FP241W névre hallgat, és természetesen, mivel HD-ready, szélesvásznú képernyővel rendelkezik. Natív felbontása 1920×1200, így egy kicsit nagyobbnak tűnnek a képpontok a szokásosnál, hiszen a legtöbb hasonló felbontású monitor csak 23".

FP241W


Legnagyobb érdekessége azonban az, hogy a szokásos VGA, DVI, komponens és kompozit bemeneteken túl több HDMi csatolófelülettel is rendelkezik. Ezek teljes mértékben HDCP kompatibilisek, és ismerik a HD szabvány jelenlegi csúcsát, a 1080p-t (1920×1080). Ám a specifikáció többi része is igen kellemes: 800:1 kontrasztarány, 6 milliszekundumos válaszidő, három USB port és Pivot funkció. A fogyasztói ár várhatóan 200 000 Ft körül alakul majd.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.