Hirdetés

24 hüvelykes IPS-monitor a LaCie-től



|

A professzionális LCD-kijelző 1920 x 1200-as felbontásra képes.

Hirdetés

A LaCie legújabb monitora követi a kijelzők fejlődési vonalát. Legújabb, 24 hüvelykes kijelzőjüket professzionális felhasználásra szánják. A 324i IPS paneljének hála még akár többet is képes nyújtani, mint amire egy átlagfelhasználónak szükséges lehet.

 

A 10bit P-IPS LCD panellel szerelt kijelző színskálája 102%-ban fedi az NTSC-t és 98%-ban az Adobe RGB-t. Az automatikus kalibráló funkcióval felvértezett monitor 1920 x 1200-as felbontást és 178 fokos betekintési szöget kínál, és tükröződésmentes bevonatot is kapott.

 

A DisplayPort, DVI-D, HDMI és komponens bemenetek mindenféle igényt kielégítenek, ezen túl pedig a kijelző álló módban is használható. Az 1000:1 kontrasztarányú kijelző beépített kábelrendezőt tartalmaz, illetve három USB 3.0-ás portot is kínál. A 324i ára 1250 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.