Hirdetés

240 Hz-es képfrissítéssel támad a Philips új gaming monitora



|

A márka újabb játékra fókuszáló modellel bővíti a Momentum-sorozatot, mely ígéretes specifikációjával sokaknak lehet jó választás.

Hirdetés

A Philips monitorjairól legutóbb februárban írtuk a kifejezetten munkára szánt Brilliance 329P1 tesztjének apropóján. Az IPS megjelenítő remekül vizsgázott nálunk, a cég viszont nemrég bejelentett egy újabb modellt, ezúttal a gamer közönség számára. A hangsúly a képfrissítésen van, de más extrákat is hoz az ajánlat.

A Momentum 272M1RPE néven futó monitor 27 hüvelykes panelje IPS technológiát használ, és FullHD felbontással hozza a 240 Hz-es képfrissítést. A kielégítő látványról a DisplayHDR 400-as szabvány is gondoskodik, az 1000:1 kontrasztarány mellé 400 nites maximális fényerőt kapunk. A megjelenítő az sRGB színtér esetében 119, az NTSC-nél 95, az Adobe RGB-nél pedig 93,4%-os lefedettséget biztosít, gyári ΔE < 2 (sRGB) kalibrációval.

Hirdetés

A monitor megkapta a Philips Ambiglow technológiáját is, így a gamer perifériák legújabb trendjeinek megfelelően maga a készülékház is LED-es fényárban úszik. Említésre méltó bónusz még a VESA-támogatás (100X100 mm-es furatokkal) és a SmartEgo fantázianevű állvány is, mely számos beállítási lehetőséget kínál a felhasználóknak.

Ami pedig a csatlakozókat illeti, a 272M1RPE 1 db DisplayPort 1.2-es, két HDMI 2.0-s, valamint 4 db USB 3.2 Gen 1 Typa-A bemenettel érkezik, de nem hiányzik róla a 3.5 mm-es audio jack sem. Mindent összegezve a Philips legújabb gaming monitora azoknak szól, akik a kiemelkedően magas képfrissítésért cserébe hajlandók lemondani a 4K-s megjelenítésről.

Hogy a kompromisszumért végül mennyit kell fizetnünk, az egyelőre rejtély, mivel a Philips még nem közölte a hivatalos árat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.