Hirdetés

24x-es DVD-író a Plextortól



|

Az új optikai meghajtó rendelkezik a LightScribe technológiával.

Hirdetés

A Plextor Europe bemutatta legújabb optikai meghajtóját, amely a PX-L890SA névre hallgat. Egy belső DVD-íróról van szó, amely képes a LightScribe címkézési technológia használatára; illetve legfőbb érdekessége, hogy 24x-es sebességgel írja a DVD lemezeket.

 

A többi adathordozó esetében az alábbiak szerint alakul az ODD sebessége: 24x DVD-R/+R, 12x  DVD-R/+R DL, 8x DVD+RW, 6x DVD-RW, 48x CD-R és 24x CD-RW. Az író 1,5 megabájtos buffer memóriával rendelkezik.

 

A SATA interfészen keresztül működő optikai meghajtóhoz ajándékba jár a Nero 9 Essentials szoftver. A PX-L890SA nevű belső DVD-írót a Plextor 50 euróért kínálja.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.