Hirdetés

24x-es, külső DVD-író a Buffalótól



|

A DVSM-24U2-es külső ODD 24x-es sebességgel képes a DVD-lemezekre adatot rögzíteni.

Hirdetés

A Buffalo Technology bemutatta legújabb, külső optikai meghajtóját. Az újdonság ugyan a Blu-ray formátummal nem képes megbirkózni, azonban van más, figyelemfelkeltő képessége: 24x-es sebességgel tud DVD-t írni.

 

A DVSM-24U2 egészen pontosan a DVD-R és DVD+R lemezeket képes 24x-es sebességgel megírni. A DVD-RAM formátumot 12x-es, a többrétegű DVD-R/+R lemezeket és a DVD+RW diszkeket pedig 8x-os sebességgel képes írni. DVD-RW-t 6x-osan, CD-R-t 48x-osan, míg CD-RW-t 32x-esen ír.

 

A külső ODD 160 x 50 x 220 milliméteres, és USB 2.0-ás interfészen keresztül kommunikál gépünkkel. Ajándékba jár hozzá a CyberLink szoftvercsomagja (PowerDVD9, PowerDirector 8 HE, PowerProducer 5, Power2Go 6, InstantBurn 5 és PowerBackup 2). A meghajtó elsőként Japánban lesz kapható, október közepétől, 137 dolláros áron.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.