Hirdetés

24x-es Lite-On DVD-író LabelTaggel



|

A kiváló Lite-On író akár 24x-es sebességgel is képes DVD-t írni, majd felcímkézni azt.

Hirdetés

A kiválónak és megbízhatónak tartott Lite-On új DVD-íróval jelentkezik, amely szabvány méretekkel rendelkezik, egy ház 5,25 hüvelykes foglalatába építhető be. Az iHAS524 maximum 24x-es írási sebességre képes, ha DVD-tartalomról van szó.

 

Ezzel a sebességgel az iHAS524 jelenleg az egyik leggyorsabb író a piacon. Ehhez pluszban jön a címkézési lehetőség, ugyanis az optikai meghajtó a Lite-On LabelTag technológiájával is rendelkezik. Ez a többi, használatban lévő módszerhez hasonlít, és hasonlóan a LightScribe-hoz, megfordítva a lemezt professzionális címkét égethetünk rá, különféle matricák és tollak használata helyett.

 

Az iHAS524 rendelkezik további kiegészítésekkel is - ilyen például a Smart-Burn -, így nem csak a csendes működést teszi lehetővé használat közben, de a minőségi írást is, megelőzve a hibákat. Az író sok helyen már kapható, ára 40 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.