Hirdetés

2,5 és 3 TB-os AV-GP HDD-k a Western Digitaltől



|

A 3,5 hüvelykes meghajtókat 7x24 órás szolgálatra tervezték.

Hirdetés

A világ elsőszámú merevlemez-gyártója, a Western Digital, frissítette termékpalettáját két új, nagy kapacitással rendelkező 3,5 hüvelykes merevlemezzel. Ezek a 2,5 és 3 terabájt tárterületű AV-GP HDD-k, amelyek felhasználási területét tekintve elsősorban digitális videorögzítés, videofelügyelet, médiaszerver működtetése és egyéb multimédiás lehetőség lehet az elsődleges cél.

 

Az új merevlemezeket valóban komoly multimédiás szolgálatra tervezték, amit mi sem bizonyít jobban, mintsem, hogy eleve 7x24 órás működésre készültek. A 3 gigabit per másodperces SATA interfészen át kommunikáló HDD-k 64 MB cache-sel rendelkeznek, becsült élettartamuk 1 millió üzemóra.

 

Az alacsonyabb fogyasztás érdekében a meghajtók a Western Digital GreenPower technológiáját alkalmazzák. A gyártó három év garanciát vállal az új merevlemezekre. A 2,5 terabájtos AV-GP ára 160 dollár, míg a 3 terabájtos változatot 180 dollárért lehet majd megvásárolni.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Merevlemez-vásárlás

Furcsán viselkedő merevlemez

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.