Hirdetés

250 GB 1,8 hüvelyken



|

A Toshiba legújabb merevlemeze rekordot jelent: kis méret, nagy kapacitás.

Hirdetés

 

A Toshiba saját rekordját döntötte meg méret-kapacitás tekintetében a merevlemezeket tekintve akkor, amikor bemutatta az MKxx29GSG szériás HDD-ket.

 

A 250 gigabájt tárhellyel rendelkező eszköz mindössze 1,8 hüvelykes, és SATA csatolófelülettel rendelkezik. Az 5400 rpm-es HDD mindössze 8 milliméter vastag.

 

Ebből is adódik, hogy elsősorban az ultravékony noteszgépekben juthat jelentős szerephez. A 3 gigabit per másodperces átviteli sebességre képes merevlemez kiváló alternatívát jelenthet majd a sokkal drágább SSD-kkel szemben.

 

Az újdonság tömeges gyártását idén novemberben kezdi meg a Toshiba. A HDD méreteiről az alábbi kép jó összehasonlítási alapot ad: 

 

toshiba-250gb-sata-disk.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.