Hirdetés

256 GB-os pendrive a Kingstontól



|

Az új DataTrevelerre már 256 gigabájt adatot lehet másolni - rendelésre gyártják.

Hirdetés

 

Kicsivel több mint egy hónapja a Kingston legújabb pendrive-ja az USB-kulcs méretű tárhelyek között a legnagyobb, 128 gigabájtos kapacitással bírt. Ez már a múlté.

 

Nem is volt még olyan nagyon régen, amikor 256 megabájt egy pendrive-on soknak számított. Most már megvásárolható az első 256 gigabájtos változat.  A DataTraveler 300 a Kingston legújabb flash drive-ja, amely 20 megabájt per másodperces olvasási, és 10 MB/másodperces írási sebességgel bír.

 

Windows Vistán a Windows ReadyBoost funkciót is támogatja az új DataTraveler, amely csak Európában kapható. De itt sem tömegesen: a 256 gigabájt kapacitású tárolót egyedi rendelésre gyártják, ára pedig 565,67 angol font (180 000 forint).

 

datatraveller-01.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.